Filteren x

Intensiteit

chevron-down

Soort

chevron-down

Kop grootte

chevron-down

Eigenschap

chevron-down

Merk

chevron-down

Alles voor uw koffie

43 producten
Filteren adjustments
Chai coffee sirup
€ 2,99
Pumpkin spice sirup
€ 2,99
Street Joe's Coffee Syrup Classic Caramel
€ 2,65
Nestlé Coffee Mate koffiemelkpoeder
(2)
€ 4,39
Soya Drink - Vitariz Barista
€ 1,99
12 kant-en-klare Dynamite ijskoffies
(13)
Speciale prijs € 6,69 Normale prijs € 9,99
Street Joe's Salted Caramel sugar free sirup
€ 2,55
Street Joe's Vanilla Sugar free syrup
€ 2,55
Dynamite Ice Latte Zero Sugar 1 piece 230ml front
Speciale prijs € 0,55 Normale prijs € 1,39
Street Joe's Salted Caramel Coffee Syrup
€ 2,39
Karameltopping van Schwartau
(5)
€ 4,19
Street Joe's Classic Caramel Coffee Syrup
€ 2,55
Nuss Nougat sirup
€ 2,99
Pure chili-chocolade van Lindt
€ 3,15
Vanillesiroop uit Schwartau
(5)
€ 3,05
Hermesetas Mini Sweeteners
(1)
€ 6,89
Kaffekapslen RTD Dynamite triple shot Iced Latte
(1)
€ 1,39
Laciate Barista UHT milk
€ 1,45
Street Joe's Sweet Vanilla Coffee Syrup
(1)
€ 2,55
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
€ 12,79
Oat Drink - Vitariz Barista
€ 1,99
Karamelchocolade van Lindt
€ 3,35
Suikervrije karamelsiroop van Schwartau
(9)
€ 3,05
70% Cacaochocolade van Lindt
€ 3,35
Karamelsiroop uit Schwartau
(4)
€ 2,99
Intense muntchocolade van Lindt
(3)
€ 3,35
Salted Caramel Syrup - Fabbri
€ 15,09
90% Cacaochocolade van Lindt
€ 3,45
Suikervrije vanillesiroop van Schwartau
(4)
€ 2,99
Fabbri Gourmet Caramello
(2)
€ 6,05
Fabbri Caramel Zero
(2)
€ 5,79
Président Crème Gastronomique
(4)
€ 3,79
Vanilla Syrup (sugar-free) - Fabbri
€ 13,69
Intense Sinaasappelchocolade van Lindt
(2)
€ 3,15
Zeezoutchocolade van Lindt
€ 3,15
Fabbri Gourmet Vaniglia
(3)
€ 6,05
Chokoladesiroop - Fabbri
€ 15,09
Witte Vanille chocolade van Lindt
(4)
€ 3,45
Zoute Dropchocolade van Lindt
(1)
€ 3,35
Hazelnootsiroop - Fabbri
€ 15,09
Starbucks Doubleshot Espresso Ijskoffie
(5)
€ 1,99
chocolade topping van schwartau
(2)
€ 3,95
dynamite ice latte zero 12 pack 230ml front
(3)
€ 9,99

Licht of donker branden

Wat is het verschil, na het branden van de koffiebonen? De tijd van roosteren kan smaak toevoegen, maar nog belangrijker (afhankelijk van waarom je koffiedrinkt) cafeïne toevoegen of verwijderen. Hoe lichter ze gebrand worden, hoe meer cafeïne erin blijft. Dus zelfs als het woord 'licht' je aan 'zwak' doet denken, laat je niet verwarren. Het zuurgehalte zal ook hoger zijn bij een lichter gebrande koffie.

Een nadeel van donker gebrande koffiebonen is dat ze sneller versheid verliezen, omdat er meer olie vrijkomt.

Koud gezette koffie

IJskoffie is een verfrissende manier om toch je dagelijkse dosis cafeïne binnen te krijgen zonder het gevoel te hebben dat je jezelf van binnen opwarmt. Koud gezette koffie is ijskoffie gemaakt door koud water of water op kamertemperatuur over een grotere hoeveelheid gemalen koffie te gieten, dan je normaal zou gebruiken. Laat het vervolgens minimaal 12 uur of langer staan. Het resultaat is een volle, zachte koffie zonder de bitterheid of zuurgraad die je normaal zou verwachten. Zelfs als je twee keer zoveel gemalen koffie gebruikt als in een cafetière, is het een heerlijke koffie om te drinken met ijs en melk of water en misschien ook wel een van onze koffiesiropen voor zoetheid en extra smaak.

Manieren om oude koffiebonen te recyclen

Als je om de een of andere reden oude koffiebonen hebt die je niet wilt malen, maar ook niet wilt weggooien, dan zijn hier enkele suggesties die je misschien handig vindt:

  • Vul een klein glas of kandelaar met koffiebonen en plaats er een theelichtje op voor een mooie decoratieve uitstraling en een heerlijke koffiegeur.
  • Doe je oude koffiebonen in een kleine stoffen zak en gebruik deze als luchtverfrisser of om vieze geurtjes te verwijderen.
  • Ze kunnen op de bodem van een terrarium worden gebruikt, zodat het water kan weglopen en het antimicrobieel blijft.

Koffienieuws

In de koffie-industrie gebeurt er veel en is het altijd druk, het is dan ook niet raar dat er goed, slecht en interessant nieuws in omloop is:

  • Koffieroest, een schimmelziekte, verhuisde naar Midden-Amerika en trof 70% van de koffieteelt. De getroffen koffieplanten waren de meest populaire Arabica. Er werd een agrarische noodsituatie afgekondigd en de boeren werden gefinancierd om deze met bestrijdingsmiddelen uit te roeien.
  • Onderzoekers hebben ontdekt dat cafeïne een positief effect heeft op het langetermijngeheugen van bijen, zodat ze de bloemen die ze tegenkomen beter kunnen onthouden. Dit is in verband gebracht met mensen en de neurologische gevolgen die het ook voor ons en ons geheugen kan hebben - natuurlijk met onze verschillen in het achterhoofd houdend.

Licht of donker branden

Wat is het verschil, na het branden van de koffiebonen? De tijd van roosteren kan smaak toevoegen, maar nog belangrijker (afhankelijk van waarom je koffiedrinkt) cafeïne toevoegen of verwijderen. Hoe lichter ze gebrand worden, hoe meer cafeïne erin blijft. Dus zelfs als het woord 'licht' je aan 'zwak' doet denken, laat je niet verwarren. Het zuurgehalte zal ook hoger zijn bij een lichter gebrande koffie.

Een nadeel van donker gebrande koffiebonen is dat ze sneller versheid verliezen, omdat er meer olie vrijkomt.

Koud gezette koffie

IJskoffie is een verfrissende manier om toch je dagelijkse dosis cafeïne binnen te krijgen zonder het gevoel te hebben dat je jezelf van binnen opwarmt. Koud gezette koffie is ijskoffie gemaakt door koud water of water op kamertemperatuur over een grotere hoeveelheid gemalen koffie te gieten, dan je normaal zou gebruiken. Laat het vervolgens minimaal 12 uur of langer staan. Het resultaat is een volle, zachte koffie zonder de bitterheid of zuurgraad die je normaal zou verwachten. Zelfs als je twee keer zoveel gemalen koffie gebruikt als in een cafetière, is het een heerlijke koffie om te drinken met ijs en melk of water en misschien ook wel een van onze koffiesiropen voor zoetheid en extra smaak.

Manieren om oude koffiebonen te recyclen

Als je om de een of andere reden oude koffiebonen hebt die je niet wilt malen, maar ook niet wilt weggooien, dan zijn hier enkele suggesties die je misschien handig vindt:

  • Vul een klein glas of kandelaar met koffiebonen en plaats er een theelichtje op voor een mooie decoratieve uitstraling en een heerlijke koffiegeur.
  • Doe je oude koffiebonen in een kleine stoffen zak en gebruik deze als luchtverfrisser of om vieze geurtjes te verwijderen.
  • Ze kunnen op de bodem van een terrarium worden gebruikt, zodat het water kan weglopen en het antimicrobieel blijft.

Koffienieuws

In de koffie-industrie gebeurt er veel en is het altijd druk, het is dan ook niet raar dat er goed, slecht en interessant nieuws in omloop is:

  • Koffieroest, een schimmelziekte, verhuisde naar Midden-Amerika en trof 70% van de koffieteelt. De getroffen koffieplanten waren de meest populaire Arabica. Er werd een agrarische noodsituatie afgekondigd en de boeren werden gefinancierd om deze met bestrijdingsmiddelen uit te roeien.
  • Onderzoekers hebben ontdekt dat cafeïne een positief effect heeft op het langetermijngeheugen van bijen, zodat ze de bloemen die ze tegenkomen beter kunnen onthouden. Dit is in verband gebracht met mensen en de neurologische gevolgen die het ook voor ons en ons geheugen kan hebben - natuurlijk met onze verschillen in het achterhoofd houdend.